Over...

Manuel is afgestudeerd cultureel socioloog aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkt als kwantitatief onderzoek bij Kantar, voorheen bekend als TNS Nipo. Manuel heeft een brede interesse in media, maatschappij en politiek. Veel van deze onderwerpen komen terug in het onderzoek dat Manuel bij Kantar uitvoert. Manuel is als onderzoeker ook verbonden aan het Centre Kantar sur le Futur l’Europe. Een internationaal samenwerkingsverband binnen Kantar dat onderzoek doet naar internationale ontwikkelingen op het gebied van overheid, beleid en maatschappij.

Op deze website vindt u meer informatie over het onderzoek dat Manuel bij Kantar en bij Centre Kantar sur le Futur l’Europe uitvoert. Een van de onderwerpen zijn nationale politieke zetelverdelingen. Op deze website vindt u de resultaten terug van deze peilingen. Ook vindt u hier data en informatie over andere lange maatschappelijke trends zoals vertrouwen in de ontwikkeling van Nederland, verwachtingen ten aanzien van persoonlijke ontwikkelingen van Nederlanders en andere actuele maatschappelijke kwesties. 

Voor meer informatie over onderzoek dat op deze website is gepubliceerd neem dan contact op met Manuel door een e-mail te sturen naar manuel.kaal@kantar.com